Skip to main content

Juhlapalvelu


Tasolounaan juhlapalvelu tunnetaan näyttävistä kattauksista ja maukkaasta, kauniisti esille laitetusta ruoasta.
Tilaisuudet voivat vaihdella kymmenen hengen saunailloista aina yli tuhannen hengen juhlaillallisiin.

Vuosi alkaa tilinpäätösjuhlilla ja ulkoilutapahtumilla, joita seuraa valmistujaisjuhlat. Kesä lauantait täyttyvät häistä ja sukujuhlista. Rapujuhlat, syyssadon karnevaalit, ocktoberfestit ja halloweenit kuuluvat toimintaamme ennen pikkujoulu- ja glögitilaisuuksia. Myös lyhyellä tilausajalla tarvittavat muistotilaisuuksien tarjoilut hoituvat toimestamme arvokkaasti ja ammattitaidolla.

Teemme juhlat aina asiakkaan ehdoilla ja voimme yhdessä neuvotella yksityiskohdista, niin että kaikki toiveet otetaan huomioon. Haluamme toteuttaa arvoisesi juhlat!
Tasolounaan osaavat ammattilaiset kuljettavat tarjottavat 200 kilometrinkin säteelle Hämeenlinnasta.

Juhlapaikat


Tasolounas järjestää juhlat sekä asiaakkaan tiloissa tai tarjoaa mahdollisuuden järjestää juhlat suosittelemissamme paikoissa. Etsimme myös tarvittaessa sopivan juhlapaikan asiakkaan toiveiden mukaan.

UPSEERIKERHO
Legendaarinen Upseerikerho sijaitsee aivan kiven heiton päässä Hämeenlinnan ydinkeskustasta Suomen Kasarmien historiallisessa miljöössä. Loistavat puitteet tarjoavat mahdollisuuden järjestää tyylikkäät juhlat ja kokoustilaisuudet. Juhlatilaa on kaiken kaikkiaan 600 m2. Pääsaliin mahtuu istumaan ja ruokailemaan 150 henkilöä ja viereiseen Palmusaliin 60 henkilöä – eli tilaa löytyy isommallekkin seurueelle!

Suojaisassa paikassa, Upseerikerhon sisäpihalta löytyy myös viihtyisä terassi. Varusteina löytyy videotykki sekä tarvittavat av-laitteet. Upseerikerholla on A-oikeudet.
Vuorikatu 26, 13100 Hämeenlinna. Katso kuvat galleria-sivulta!

KIELORANTA
Kieloranta on viikonloppuisin erittäin suosittu hääpaikka. Juhlatilassa on mahdollista järjestää 120 hengen häät, majoitusta on jopa 30:lle vieraalle ja hääparille on varattu oma järven rannalla sijaitseva design-lehdissä esitelty 150m2 luxus-huvila. Häävieraat voivat myös nauttia Kielorannan laajoista piha-alueista ja terasseista.

Arkipäivinä Kieloranta palvelee yrityksiä, jotka viettävät siellä yhden tai kahden päivän kokous- ja/tai virkistyspäiviä nauttien Kielorannan tyylikkäistä puitteista.
Kielorannassa ei ole alkoholioikeuksia – asiakas voi tuoda omat juomat tai tilata ne Alkosta toimitettavaksi suoraan Kielorantaan. Lue lisää: www.kieloranta.fi

KATAJISTONRANTA
Katajistonranta sijaitsee luonnonkauniilla ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla paikalla Aulangolla Hämeenlinnassa, Vanajaveden äärellä. Monipuolinen ja muuntautuva tapahtuma-alue soveltuu yhtä lailla pienryhmän virkistyspäivään kuin tuhannen kävijän urheilutapahtumaankin.

Katajistonrannan 1830-luvulla rakennetussa kartanorakennuksessa järjestät joustavasti kokoukset, häät, virkistyspäivät ja pikkujoulut. Katajistonrannan Tapahtumalato on lisäksi vuokrattavissa kesäaikaisiin karkeloihin suuremmallekin ryhmälle. Katajistonrannan palvelut ja tilat ovat varattavissa ympäri vuoden.

Voit nauttia luontoliikunnasta niin vesillä, kuin Aulangon satumaisissa metsissä ja luonnonsuojelualueella. Katajistonrannalta voit myös vuokrata rantasaunoja paljuineen ja nauttia upeasta auringonlaskusta tai talvisesta tähtitaivaasta ystävien kanssa.

Katajistonrannalla ei ole anniskelua eli omat virvokkeet ovat tervetulleita.
Lue lisää: www.katajistonranta.fi

Juhlatarvike
vuokraus


Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata astiaston juhlapöytään viimeistelemään kattauksen. Valikoimastamme löytyy mm. lasit, teräsottimet, ruokalautaset, ruokailuvälineet, kahvinkeittimet, leipälautaset, kahvikupit ja lusikat, keittotermokset, termoslaatikot, pöytäliinat...

Kysy myös lisätietoja juhlakalusteista. Tarvittaessa hoidamme kuljetukset juhlapaikoille.

Ohjelmapalvelut


Tasolounaan laajasta yhteistyöverkostosta löytyy varmasti tilaisuuteesi sopivaa ohjelmaa.
Kerro lisää ajatuksista ja teemasta - etsitään yhdessä sopiva ohjelmanumero.